Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve Cemiyet yöneticilerini TBMM’deki makam odasında kabul eden İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun masasının üzerinde duran “Hz. Ali’den devlet adamlarına öğütler” isimli kitabını göstererek, “Bu kitabı Milletvekilimiz Ali Özkaya Bey tüm milletvekillerimize göndermiş. Bana da geldi, teşekkür ediyorum. Ali Özkaya Bey’i ziyaret edeceğim. Hac ziyaretini tebrik edeceğim. Kitap için de teşekkür edeceğim” dedi.

Afyonkarahisar’da üretilen kirazın değerlendirilmesi için devletin çay alımı, fındık alımı gibi bir politika belirlemesi gerektiğini dile getiren İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, “Kiraz için çay ve fındık gibi bir sistem kurulmalı. Böyle olmaz. Bu yılı kaçırdık gelecek yıl mutlaka bunu hazırlamalıyız. 3 tane firma geliyor, yüksekten fiyat veriyor, diğer firmalar bunu görünce gelmiyor. O üç firma, daha sonra fiyatları aşağı çekince istedikleri gibi at oynatıyorlar. Bu döneme yetişmez ama ben buna çalışacağım” dedi.

“24 SAAT HAZIRIM”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayının kim olacağıyla ilgili soruları cevaplandıran İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, “Belediye Başkan aday adaylarımız var ama isimleri veremem. Herkes aday adayı olabilir. Benim öyle bir düşüncem yok. Muhammet Başkan da isterse tabiki aday adayı olabilir” dedi.

Bu dönem görev yapan Afyonkarahisar milletvekillerinin bir araya gelerek Afyonkarahisar’ın sorunlarını tartışması gerektiğini belirten Milletvekili Olgun, “Beni çağırsınlar her yere giderim. Benim yapmam gerekiyorsa ben de yaparım ama tecrübeli milletvekillerimiz var. Onlara yakışır, ben onlardan bekliyorum. Onlar varken benim çağırmam ayıp olur. Ders vereceğim dedim kabul etmediler. Şimdi ders versinler diye bekliyorum. Diyalog faydalıdır, diyalog olursa yanlış beyan da olmaz. Sayın Yurdunuseven, benim için 'vekillik dersi vereceğim' diyordu kayboldu gitti falan demiş, halbuki AKÜ’deki törende hemen karşısındaydım. Ali Özkaya Bey de vekil olsun da ondan sonra televizyona çıkalım demişti, ondan da ses yok. Bekliyorum davet etsinler diye. 24 saat hazırım” dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ

Bakan Göktaş: “Yaşlı Dostu Türkiye Modelini Hayata Geçirmeyi Hedefliyoruz”
Bakan Göktaş: “Yaşlı Dostu Türkiye Modelini Hayata Geçirmeyi Hedefliyoruz”
İçeriği Görüntüle

 

#afyon #AGC #İYİParti #ankara #hakanşerefolgun #tbmm #sezerküçükkurt #mehmetemingüzbey #güncel

Muhabir: TE Bilisim