Başkan Köksal Köle Hanı’nda Esnafla Buluştu
Başkan Köksal Köle Hanı’nda Esnafla Buluştu
İçeriği Görüntüle

Türkiye Büyük Millet Meclisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen özel oturumda, yönetim koltukları temsili olarak çocuklara devredildi. Meclis Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen programda hem duygusal hem de neşeli anlar yaşanırken, milletvekilleri çocukların heyecanına eşlik etti.

“MECLİS BUGÜN PIRIL PIRIL”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, TBMM’de gerçekleştirilen özel oturuma ilişkin değerlendirmesinde, “Meclis bugün pırıl pırıl! Bugün TBMM Genel Kurulu’nda koltukları asıl sahiplerine, yani yavrularımıza devrettik. Kürsüdeki o özgüveni, gözlerdeki o parıltıyı görünce insan geleceğe bir başka umutla bakıyor. Siyasetin ağır havası gitti, yerine neşe geldi. Bizim Afyon’un tabiriyle; ‘Maşallah, barekallah hepsine’” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR MECLİS’TE UMUT OLDU

23 Nisan kapsamında yapılan temsili devir teslim sırasında çocukların sergilediği özgüven ve heyecan dikkat çekti. Meclis’teki atmosfer, bayramın ruhuna uygun şekilde coşku ve umut dolu görüntülere sahne oldu. Program, çocukların geleceğe dair umut veren mesajları ve 23 Nisan coşkusuyla sona erdi.

Kaynak: GAMZE KARABULUT