Delta OSGB Afyonkarahisar’da açılış yaptı. Gizem Korkmaz, Orçun Yıldırım ve Özgür Takmaz’ın kurduğu iş güvenliği firmasının açılışına Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdioğulları katıldı.
ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI
Kuran Tilaveti ve dualarla başlayan açılış, firma ortaklarının ve katılımcıların kurdele kesimiyle gerçekleşti. Açılışa yoğun katılım sağlandı. Kurdele kesiminin ardından Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve firma ortakları kısa bir toplantı gerçekleştirdi.
GURUR DUYUYORUZ
Sonrasında yapılan açıklamada, “Kurtuluşun, mermerin ve gastronominin merkezi olan Afyonkarahisar’a hizmet vermenin gururu içersindeyiz. Delta OSGB, uzman kadrosuyla, tüm sektörlerin Sağlık ve Güvenlik alanındaki ihtiyaçlarına yönelik ‘Önce İnsan, Önce sağlık, Önce İş Güvenliği’ sloganıyla hizmet vermektedir. Delta OSGB olarak, İşyeri Hekimliği Hizmetleri, Mobil ve Sabit Sağlık Taramaları, Ağır ve tehlikeli işlerde sağlık raporu, İş Güvenliği Uzmanlığı ve Saha Uygulamaları Hizmetleri, ilkyardım, yüksekte çalışma ve yangın eğitimleri olmak üzere birçok alanda faaliyet göstermekteyiz” ifadelerini kullanıldı. >>>ODAK HABER MERKEZİ