Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, sosyal medya hesabı üzerinden Afyonlu emekçi kadınlarla yaşadığı samimi anları sosyal medya hesabından paylaştı.Yapılan paylaşımında, okuma yazma bilmeyen çiftçi kadınlara okuma yazma öğretileceği ve ehliyetsiz emekçi kadınlara sürücü belgesi kazandırılacağı müjdesini verdi.
Yiğitbaşı, videonun altına yazdığı mesajda, "Çiftçi kadınlarımızın azmine ve gücüne bir kez daha tanıklık ettik. Hayatlarını kolaylaştırmak için sürücü belgesi talebinde bulunan kadınlarımızı bizler de ehliyet kursuna göndererek bu önemli adımlarında yanlarında olacağız. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek için onlara sonuna kadar destek vermeye devam edeceğiz" dedi.
Vali Yiğitbaşı, bu adımlarla çiftçi kadınların hayatını kolaylaştırmayı ve onların toplumsal hayatta daha güçlü bir yer edinmelerini sağlamayı hedeflediklerini belirtti.