Devletten Tek Seferlik 500 Bin T L Odeme Cumhurbaskani Gece Yarisi Imzaladi

Ziraat Bankası tarafından devlet destekli krediler arasına bir yenisi daha eklendi. Özellikle nakit sıkıntısı çeken kişilere yönelik olarak başlatılan bu kredi fırsatıyla borçlarınızı kapatabileceksiniz. 500 bin TL kadar tutarla siz de borçlarınızı kolayca kapatabileceksiniz. Tek seferde verilecek olan bu kredi fırsatı sayesinde siz de nakit ihtiyacınızı giderebileceksiniz. 

Ziraat Bankası 500 Bin TL Kredi Veriyor! 

Borsa güne rekorla başladı Borsa güne rekorla başladı

Ziraat Bankası tarafından müşterilere özel 500 Bin TL kredi verileceği duyuruldu. Devlet destekli olarak sunulan bu kredi fırsatı sayesinde siz de nakit ihtiyacınızı giderebileceksiniz. Özel bankalara göre daha uygun faizle kredi veren Ziraat Bankası sizlere 12 ay vadeli olarak kredi imkanı sunmakta. Hem düşük faizli hem de uygun ödeme koşullarıyla ön plana çıkan borç kapatma kredisi Ziraat Bankası tarafından verilmektedir. Devlet destekli olarak sunulan kredi sayesinde siz de tek seferde 500 bin TL kredi alabileceksiniz. 

Devletten Tek Seferlik 500 Bin Tl Odeme Cumhurbaskani Gece Yarisi Imzaladi (1)

Devlet destekli krediler arasına bir yenisi daha eklendi. Eklenen bu krediler sayesinde siz de yeni kampanyalara katılabilirsiniz. Kredi borcu olan ya da kart borcu olan kişiler için sunulan bu krediye kolayca başvuru yapabilirsiniz. 500 Bin TL’lik borç kapatma kredisi sunulmasının ardından düzenli gelir imkanı sunulacaktır. 

30 Nisan tarihine kadar başvuru yaptığınız takdirde siz de kredi alabileceksiniz. Özellikle acil nakit ihtiyacınız varsa Ziraat Bankası şubelerine giriş yaparak siz de borçlardan kurtulabileceksiniz. Bankaya giderken siz de sadece TC Kimlik numaranızla başvuru yapabilirsiniz. Başka hiç bir belgeye ihtiyaç duyulmamaktadır. 

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL