Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Dinar Belediyesine hibe edilen çok amaçlı kurtarma aracı, Ankara’da düzenlenen törenle belediye envanterine resmen kazandırıldı.
Teslim töreninin ardından açıklama yapan Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, yeni aracın ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, “İlçemizin güvenliği her şeyden önemli. Bu yeni kurtarma aracımızla afet ve acil durumlara daha hızlı ve etkin müdahale edebileceğiz.” dedi.
Donanımı ve teknik özellikleriyle dikkat çeken yeni kurtarma aracı; doğal afetler, trafik kazaları ve diğer acil durumlarda hızlı müdahale imkânı sunarak, Dinar Belediyesinin kriz anlarındaki operasyonel gücünü artıracak.
Belediye yetkilileri, halkın huzuru ve güvenliği için araç filosunun güçlendirilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğini vurguladı.