Özel bankalar arasında müşteri çekme yarışının hızla devam ettiği bugünlerde promosyon ödemeleri yükselirken, çeşitli kampanyalar da hareketlendi. Çeşitli promosyon ödemeleri sağlayan özel bankalar, aynı zamanda otomatik fatura talimatı veren müşterilerine ek avantajlar sunmaya başlatı.

Denizbank’tan gelen yeni bir açıklamada, indirimli fatura ödeme kampanyasının devam ettiği duyuruldu. Bu kapsamda özel banka olarak hizmet veren Denizbank, fatura talimatı verene 450 liraya kadar destek sağlacacağını açıkladı. Peki Denizbank’ın başlattığı faturaya 450 lira destek kampanyasının şartları neler? Nasıl başvuru yapılır?

Denizbank tarafından başlatılan otomatik fatura ödeme talimatına 450 lira destek kampanyasının detayları aktarıldı. Denizbank’ın resmi internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden tanıtılan kampanyada vatandaşların 5 otomatik fatura ödeme talimatına toplam 450 lira para iadesi alınacağı kaydedildi. Mobil uygulama ya da internet bankacılığı üzerinden katılım gösteren müşteriler, yapılan otomatik fatura ödeme talimatı başına iade kazanacak. Buna göre otomatik ödeme talimatı verilen fatura sayısına göre yapılcak olan para iadeleri şöyle belirlendi: 

  • 1 yeni fatura için 100 TL
  • 3 yeni fatura için 250 TL
  • 5 yeni fatura için 450 TL 

Söz konusu kampanyada ödüllerin tek seferlik olduğu hatırlatılırken, kampanya döneminini bitmesinin ardından otomatik ödeme talimatının 6 ay boyunca devam etmesi gerekecek. Otomatik ödeme talimatını iptal edenlerden ise verilen iade geri alınacak. 

Kaynak: SEDA CAN