Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği büyük toplantıda, İstanbul, Ankara ve İzmir de dahil olmak üzere pek çok şehir ve belde için belediye başkan adaylarını resmi olarak duyurdu. Yeniden Refah Partisi daha önce Afyonkarahisar il merkezine Şükrü Sarıdere'yi aday olarak gösterdiğini açıklamıştı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Bolvadin Belediye Başkanlığı için partisinin adayını kamuoyuyla paylaştı.

fatih erbakan

AK Parti ile CHP’liler sürtüşe dursun, Taytak tuttuğunu kopartıyor! AK Parti ile CHP’liler sürtüşe dursun, Taytak tuttuğunu kopartıyor!

ERBAKAN BİZZAT TANITTI

Daha önce AK Parti Bolvadin Belediye Başkan Aday Adayı olan Halil Uysal, AK Parti tarafından aday gösterilmedi. Ancak, Uysal şimdi Yeniden Refah Partisi'nin Bolvadin Belediye Başkan adayı olarak seçim yarışına dahil oldu. Uysal'ın adaylığını, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği büyük toplantıda ilan etti.

halil uysal

DESTEĞİMİZ ONUNLA

Uysal'ın Yeniden Refah Partisi’nden adaylığını duyan vatandaşlar coşkuyla ve büyük bir sevinçle karşılayarak, “Halil Uysal genç, dinamik bir isim. Başkan olmadan gençleri dinleyen, yaşlıların yardımına koşan bir kişi. Memlekete faydası olacağından ve büyük işler yapacağından kuşkumuz yok. Uysal’a inancımız tam. Artık Bolvadin’de değişim zamanı. Mevcut Başkan Kayacan’ın yapamadıklarını Uysal’ın yapacağına inanıyoruz. Kayacan gençlere iş desteği olması için yatırımlar yapmadı. Hep zenginin cebi doldu. Uysal içimizden biri, bizim dertlerimizi anlar” dediler.

uysal

Kaynak: FADİME ÖZKARAN