Geçtiğimiz aylarda Çağrı Terlemez, Ece Seçkin’e doğum günü hediyesi olarak iki tane at hediye etmiş ve bu hediye uzun süre konuşulmuştu. Çağrı Terlemez’in bu jesti, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

Sarkici Ece Seckin Kendisine At Alan Esine Dogum 17494028 293 M

Ece Seçkin, eşinin bu jestine kayıtsız kalmadı. Ünlü şarkıcı, eşine doğum günü için 2024 model bir Mercedes hediye etti. Seçkin, eşine verdiği bu hediye ile yine adından söz ettirmeyi başardı.

Sarkici Ece Seckin Kendisine At Alan Esine Dogum 17494028 445 M

Instagram’dan Romantik Kutlama

KENDİ İŞARET ETTİĞİ YERE GÖMÜLECEK KENDİ İŞARET ETTİĞİ YERE GÖMÜLECEK

Ece Seçkin, eşinin doğum gününü Instagram hesabından da kutladı. "Seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim... İyi ki doğdun ömrümün baharı, gençliğim, geleceğim, sevdiğim, kıymetlim... İyi ki benim oldun... Sadece bu yaşın değil, her yaşın birbirinden güzel olsun. Seni sevmekten, seni beklemekten ve seni yaşamaktan asla vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullanan Seçkin, romantik mesajıyla takipçilerinin beğenisini topladı.

Channels4 Profile-3

Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez, evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyorlar. Bu durum, çiftin özel hayatlarını daha da özel kılıyor. Ece Seçkin, eşine aldığı bu hediyeyle yine gündemdeki yerini koruyor.

Çağrı Terlemez’in eşi Ece Seçkin’e hediye ettiği atlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Seçkin’in bu hediyeye karşılık olarak verdiği Mercedes, çiftin birbirlerine olan sevgilerini ve özenlerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN