ESTRAM Hafif Raylı Sistemler Ulaşım San. Tic. A.Ş., bilindiği üzere Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma hizmetleri çerçevesinde önemli bir rol oynamaktadır. Edinilen son bilgilere göre ise, ESTRAM, bünyesinde istihdam etmek üzere 50 otobüs şoförü alacağını duyurdu. Başvurunun 6-9 Haziran 2024 tarihlerinin arasında yapılmasının ardından, Eskişehir ili sınırları içerisinde çalışacak şoförler belirlenecek.

Personel alımında genel şartlar nelerdir?

– T.C. vatandaşı olunması,

– Askerlik hizmetini tamamlamış olması,

Bankada yüksek maaşla çalışma fırsatı! O banka KPSS şartsız personel alımını duyurdu Bankada yüksek maaşla çalışma fırsatı! O banka KPSS şartsız personel alımını duyurdu

– 28 Nisan 2018 tarih, 2018/11608 Sayı ile Resmi Gazetede yayınlanmış olan il özel idareleri, Belediyeler, Bağlı Kuruluşlarıyla bunların üyesi oldukları mahalli idare birlikleri personel çalıştırılması yönüne dayalı hizmetlerinin gördürülmesi ile ilgili usul ve esaslar yönetmeliği 4. maddesinde yer alan nitelikleri taşıyor olması.

Sürücü alım koşulları nelerdir?

* En az 1 yıl tecrübeye sahip,

* E sınıfı (eski) ya da D sınıfı (yeni) sürücü belgesine sahip olmak,

* Görevlerinizi yapmanıza engel teşkil edecek herhangi bir sağlık probleminizin bulunmaması ve kamu hastanelerinden “Toplu taşımada otobüs şoförü olarak çalışabilirim” ibareli sağlık raporu ibraz etmeniz.

Başvuru

ESTRAM’a iş başvurusunda bulunan adaylar işlemlerini online olarak tamamlayabilecekler. Başvuru sahipleri, 6-9 Haziran 2024 tarihlerinin arasında tesisin e-posta adresine CV gönderilerek başvuru yapabilecekler. 

Kaynak: GAMZE KOÇAK