Zafer Partisi Afyonkarahisar 1. Sıra Milletvekili Adayı Elif Kasap Öztürk, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Öztürk, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı  Burcu Köksal'a destek olacağını duyurdu.

Elif Kasap Öztürk, "Burcu Köksal'ı uzun yıllardır dik duruşu ve milliyetçiliği ile tanıyorum, Afyon'un çıkarlarını her alanda savunduğunu görmekteyim" diyerek, yerel seçimlerde Köksal'a destek olmanın önemini vurguladı. Öztürk, Afyonkarahisar halkının hak ettiği hizmeti almasının önemi üzerinde durarak, liyakat ve adalet anlayışıyla hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

Zafer Partisi'nden ayrılarak bağımsız bir duruş sergileyeceğini ifade eden Öztürk, "Afyonkarahisar'a gönül veren herkesi, partiler üstü bir yaklaşımla Burcu Köksal'ı desteklemeye çağırıyorum. Parti üyeliğimden ve tüm görevlerimden, herhangi bir olumsuz düşünceye sebep olmadan ayrılıyorum. Bu kararım tamamen şahsi olarak Burcu Köksal'a desteğimle ilgilidir" şeklinde konuştu. Öztürk, destek kararını kamuoyu ile paylaşarak, Burcu Köksal için yapılacak çalışmalara dahil olacağını belirtti.

Kaynak: BÜLTEN