"Türkiye Yüzyılında Ailemiz, İstikbalimiz" "Türkiye Yüzyılında Ailemiz, İstikbalimiz"

Emirdağ ilçesinde öğrencileri kitapla buluşturmayı hedefleyen ve Emirdağ Kadın Kültür Evi Etkinlik Salonu'nda gerçekleşen "Kitap Kumbaram" etkinliğinin açılışına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz de katıldı. Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinliğin açılış gününde kitapseverler ve eğitimciler büyük bir heyecan yaşadı.

emirdağ

Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Teke ve birçok okul müdürü ile öğrenci katılım gösterdi. Bir hafta boyunca sürecek olan Kitap Fuarı, kitapların öğrencilere ulaştırılması ve okuma alışkanlığının teşviki bakımından büyük önem taşıyor.

emirdağ

Etkinlikte sergilenen kitaplara gösterilen yoğun ilgi, yetkilileri ve katılımcıları memnun etti. Özellikle öğrencilerin kitaplara olan ilgisi ve alakası, kampanyanın başarısını gözler önüne serdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, kitaplara gösterdikleri ilgi için öğrencilere teşekkürlerini iletti ve onların küçük ama büyük adımlar attığını vurguladı.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN