Başkan Kılınçarslan, İGM Başkanı Siper ile ne görüştü? Başkan Kılınçarslan, İGM Başkanı Siper ile ne görüştü?

Atatürk Ortaokulu Öğrencileri Belediye Başkanı Oldu

Emidağ Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu özel gün dolayısıyla Atatürk Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde belediyeyi ziyaret etti. Ziyaret sırasında dikkat çeken bir detay ise öğrencilerden Furkan Yentür'ün, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun koltuğuna oturması oldu.

Küçük Başkan, Büyük Sorumluluk

Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Vecdi Yürük, Furkan Yentür'e "Belediye başkanı olsaydın neler yapardın?" şeklinde bir soru yöneltti. Bu soruya cevap veren genç öğrenci, belediye ekiplerine yapılacak işlerle ilgili talimatlar verdi. Belediye ekipleri, Furkan Yentür'ün taleplerini dikkatle dinleyerek not aldılar.

Geleceğin Teminatı: Eğitim ve Sorumluluk

Ziyaretin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Vecdi Yürük, öğrencilere önemli bir mesaj verdi. Yürük, "Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bu nedenle iyi birer vatandaş olmak için derslerinize iyi çalışmalısınız." ifadelerini kullanarak öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti. Bu sözlerle öğrencilere, ülkenin geleceğine dair duyulan güven ve sorumluluğun altı bir kez daha çizildi.

Kaynak: Ahmet Sarlık