Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı!
Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı!
İçeriği Görüntüle

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerine başlayan lastik üretim fabrikasını ziyaret etti. Fabrika gezisi sırasında üretim aşamalarını yerinde inceleyen Vali Yiğitbaşı, fabrika yetkililerinden detaylı bilgi aldı.

Ziyarette, tesisin seri üretime geçtiği, üretim kapasitesinin kademeli olarak artırılacağı ve üretimin tamamen yerli ve millî imkânlarla gerçekleştirileceği belirtildi. Ayrıca fabrikanın ilerleyen dönemlerde İHA, SİHA, zırhlı araç ve TOMA lastiklerinin üretimini hedeflediği ifade edildi.

Fabrika ortaklarından Mustafa Baha Cengiz ve Yiğit Boysanoğlu, üretim süreci hakkında Vali Yiğitbaşı’na bilgi sundu. Ziyarette ayrıca Vali Yardımcısı Vekili Ali Arıkan, Emirdağ Kaymakamı Yasin Akgül, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve OSB yetkilileri de hazır bulundu.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ