Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yaptığı yatırımlarla ilçenin adını sıklıkla gündeme taşıyor. Başkan Koyuncu'nun sürdürdüğü doğalgaz çalışmaları son hız devam ediyor.

başkan koyuncu

Emirdağ'ın dört bir yanına doğalgaz konforunu getiren Başkan, Yeni Mahalle, Sanayi Civarı ve İnkılap Mahallesi'nin uç bölümlerinde doğalgaz alt yapısını tamamladı. Bu mahallelerdeki doğalgaz devreye alma ve gazlama işlemlerinin yapıldığı törene katılım sağladı.

serkan koyuncu

Başkan Serkan Koyuncu, Emirdağ'ı her yönüyle kalkındırmak için yorulmadan çalıştıklarını ifade etti. Üstünde durduğu bu yatırımların, ilgili kurumların iş birliğiyle başarıya ulaştığını vurguladı. Tören sırasında konuşan Koyuncu, imar çalışmalarının belediye, doğalgaz alt yapısının AKSA ve üst yapı çalışmalarının ise kendileri tarafından yapıldığını belirtti. AKSA Doğalgaz Firması, EPDK yapım kontrolünden Ufuk Cankurt, belediye çalışanları, muhtarlar ve vatandaşlara gösterdikleri sabır ve gayretten dolayı teşekkürlerini iletti.

doğalgaz

Mahalle sakinleri, yeni hizmete alınan doğalgaz hatları için memnuniyetlerini davul zurna eşliğinde dile getirdiler. Başkan Serkan Koyuncu'ya çalışmalarındaki hassasiyet için teşekkür ettiler.serkan koyuncu

Emirdağ’da ‘Çanakkale Destanı’ semineri Emirdağ’da ‘Çanakkale Destanı’ semineri

Doğalgazın mahallelere ulaştırılması için de törene; Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Erkan Karakuş, EPDK Yapım Kontrolü Ufuk Cankurt, yüklenici firma Berkay İnşaat sorumlusu Mustafa Yiğit, Yeni Mahalle Muhtarı Gürkan Çalışkan ve bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. 

başkan koyuncu

Kaynak: FADİME ÖZKARAN