AK Parti ile CHP’liler sürtüşe dursun, Taytak tuttuğunu kopartıyor! AK Parti ile CHP’liler sürtüşe dursun, Taytak tuttuğunu kopartıyor!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 1994 yılında çekilmiş günümüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da içinde yer aldığı ikonikleşen bir fotoğraf karesi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kamyon kasası pozunu verdi.

fatih erbakan

Fotoğraf karesinde Fatih Erbakan’a Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç da eşlik etti.

1994 YILINA AİT FOTOĞRAF KARESİ AKILLARA GELDİ

Yerel seçimlere az bir zaman kala Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, babası Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın 1994'te Refah Partisi'nin Genel Başkanlığını yaptığı sırada yerel seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği bu kamyon kasası pozunu tekrarlaması dikkatlerden kaçmadı.

necmettin erbakan

Milli Görüş lideri ve Refah-Yol Hükümeti'nin Başbakanı Necmettin Erbakan, 1994 yılında düzenlenen yerel seçimlerde İBB adayı olan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yerel seçim çalışması yaptığı sırada kamyon kasası arkasında poz vermiş ve bu fotoğraf karesi Türkiye siyasi tarihinde yer etmişti.

ERDOĞAN, İSİM VERMEDEN ERBAKAN’I ELEŞTİRMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan’ı ima ederek eleştirmiş, ‘’Partimizin eski belediye başkanlarını, vekillerini aday göstererek, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı’’ demişti.

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ise Yeniden Refah Partisi’nin hiç kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için seçime girmediğini, her yerde partisinin kazanması için seçime girdiklerini söylemişti.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ