Afyon'da otluk alanda çıkan yangın söndürüldü! Afyon'da otluk alanda çıkan yangın söndürüldü!

Eskişehir'de gece saatlerinde alkol etkisiyle bir otomobilin uçuruma düşme anı yaşandı. Araç sürücüsünün alkollü olduğu tespit edilen aracın kaza sonucu şarampole yuvarlandığı olayda 3 kişi yaralandı. Kazazede dahil içindeki yolcuların hayatını kurtarmak için AFAD ekipleri seferber oldu.



Kaza, Tepebaşı İlçesi Karadere ile Bozdağ mahalleleri arasında meydana geldi. Bilgilere göre 21 yaşındaki Ö.A. adlı sürücünün kontrolündeki otomobil, yüksek alkollü durumda direksiyon hakimiyetini kaybedince uçurumdan aşağıya düştü. Otomobilde yolcu olarak bulunan Y.D. (39) ve H.K. (34) de kazada yaralandı. Yaralılara ilk müdahalenin ardından AFAD ekipleri tarafından uçurumdan çıkartıldılar.



Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye ulaştırılan yaralılardan, Y.D. ve H.K.'nin durumlarının ciddiyetini sürdürdüğü bildirildi.



İşlemleri tamamlanan ve 1.38 promil alkollü olduğu tespit edilen kazayı hafif yaralarla atlatan sürücü Ö.A., hastane işlemlerinin ardından gözaltına alındı ve ardından adliyeye sevk edildi. Gerçekleştirilen yargılama sonrasında tutuklanarak cezaevinine gönderildi

Editör: Duygu Özger