Faturalarını düzenli olarak ödeyenler için güzel bir haber var: QNB Finansbank, elektrik, su ve doğalgaz faturası ödemesi yapanlara 750 TL’ye kadar iade sunacak! Kampanya, 30 Nisan’a kadar devam edecek. QNB Mobil üzerinden uzaktan müşteri olanlar ve banka müşterisi olanlar, her yeni fatura talimatı için 250 TL olmak üzere toplamda 750 TL iade alabilecekler. Kampanyaya katılmak için bu tarihleri kaçırmamanız önemli. Bu fırsatı değerlendirmek için aşağıda kampanya detayları bulunuyor: İşte diğer detaylar…

O karta sahip olanın cebi dolacak! 50 Bin TL nakit para verilecek O karta sahip olanın cebi dolacak! 50 Bin TL nakit para verilecek

QNB FİNANSBANK ÖDEME YAPANLAR İÇİN 750 TL KADAR İADE FIRSATI

QNB Finansbank tarafından düzenlenen kampanya, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödeyen müşterilere yönelik. Katılmak için QNB Mobil’den müşteri olmanız ve görüntülü görüşme yoluyla banka müşterisi olmanız gerekiyor. Kampanya kapsamında her yeni fatura talimatı için 250 TL olmak üzere toplamda 750 TL iade alabilirsiniz. İadeler, 1-10 Haziran 2024 tarihleri arasında kredi kartlarına veya vadesiz hesaplara yapılacak. Ancak talimatlarınızın 31 Mayıs 2024 tarihine kadar en az bir kez ödenmiş olması ve 31 Ekim 2024 tarihine kadar aktif kalması gerekiyor.

Kampanya, QNB Finansbank vadesiz hesapları veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları üzerinden yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren herkesi kapsıyor. Unutmayın ki, hesabınızda veya kredi kartınızda yeterli bakiye veya limit olmadığı durumlarda ödeme gerçekleşmeyecek. Kampanya bir kez kullanılabilir ve bir müşteri toplamda en fazla 750 TL değerinde iade alabilir. Başka fatura iadeleri veya promosyonlarla birleştirilemez. Bu fırsatı kaçırmamak için kampanya detaylarını kontrol etmeyi ve 30 Nisan’a kadar katılmayı unutmayın!

QNB Finansbank, müşterilerine özel bir kampanya sunuyor! Kampanyaya katılmak için, 1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında QNB Mobil üzerinden uzaktan müşteri olup, görüntülü görüşmeyle müşteri olmak gerekiyor. CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için 250 TL olmak üzere toplamda 750 TL değerinde iade kazanabilirsiniz. Ancak verilen talimatların kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilmesi ödül kazandırmaz.

Kredi kartından kazanılan iadeler için talimat verilen faturanın 31 Mayıs 2024 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi ve talimatların 31 Ekim 2024 tarihine kadar aktif olması gerekiyor. Vadesiz hesaptan verilen talimatlar için ise faturanın 31 Mayıs 2024 tarihine kadar ödenmesi ve kazanılan iadenin 1-10 Haziran 2024 tarihleri arasında hesaba yüklenmesi gerekiyor.

Ödeme tarihinde hesapta yetersiz bakiye veya kredi kartı limiti bulunması durumunda ödeme gerçekleşmeyecek. Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ile QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerli. Otomatik fatura ödeme talimatı vermek için QNB Finansbank Şubeleri, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığı kullanılabilir.

Her müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilir ve toplamda en fazla 750 TL değerinde iade kazanabilir. Ancak fatura iade kampanyasına dahil olan faturalarla başka kampanyalara katılamazsınız. Bu fırsatı değerlendirmek için kampanya detaylarını kontrol etmeyi unutmayın!

Kaynak: FADİME ÖZKARAN