Edinilen bilgiye göre, Fatih Camii’nde katıldıkları cenazenin ardından Eraslan köyüne doğru yola çıkan Nihat Özarslan yönetimindeki 38 D **** plakalı otomobil, Boğazköy mevkiinde kavşağa girdiği sırada, E.B., yönetimindeki 34 FZZ *** plakalı tır ile çarpıştı. Görüntülerde otomobilin kırmızı ışıkta ilerlediği görüldü.

Çarpışmanın şiddetiyle otomobilin arka koltuğunda annesinin kucağında oturan 10 aylık Yamaç Özarslan, kapısının açılmasıyla tırın altına doğru fırladı. İhbar üzerine olay yerine, itfaiye, acil sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sürücü Nihat ile otomobilde bulunan anne Emine, baba Burak ve dede Sedat Özarslan kazada yaralandı. Yamaç bebek ise hayatını kaybetti.

Canını hiçe sayıp motosikleti üzerine uzanarak sürdü
Canını hiçe sayıp motosikleti üzerine uzanarak sürdü
İçeriği Görüntüle

Yaralılar ambulanslarla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yamaç bebeğin cenazesi ise inceleme sonrası hastane morguna götürüldü.

Çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıyan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Kaynak: İHA