Yeni sezon öncesi 10 numara arayışını sürdüren Galatasaray'ın, Bayern Münih'in genç yıldızı Jamal Musiala için girişimlerini sürdürdüğü iddia edildi. Sarı-kırmızılı kulüp daha önce oyuncuyla anlaşma sağlandığı yönündeki haberleri yalanlarken, transfer görüşmelerinin tamamen sona erdiğine ilişkin bir açıklama yapmadı.
KİRALIK TRANSFER İHTİMALİ MASADA
İddialara göre Bayern Münih'in kadro planlamasına bağlı olarak Musiala'nın satın alma opsiyonu olmadan bir sezonluğuna kiralanması ihtimali değerlendiriliyor. Transferin netleşmesinin ise ağustos ayının ortasını veya sonunu bulabileceği ifade ediliyor.
MAAŞ DETAYI DİKKAT ÇEKTİ
Haberlere göre Galatasaray, kiralama gerçekleşmesi halinde Musiala'nın yıllık yaklaşık 25+5 milyon euroluk maaşını karşılamaya hazır. Transfer sürecinde iş insanı Oktay Ercan'ın da aktif rol aldığı ve oyuncunun maaşının bir bölümünün sponsorluk desteğiyle karşılanmasının planlandığı öne sürüldü.
SANE VE İLKAY FAKTÖRÜ
Galatasaray forması giyen Leroy Sane ile İlkay Gündoğan'ın, Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı'ndan eski takım arkadaşları olan Musiala'yı ikna sürecinde önemli rol oynayabileceği belirtiliyor. 23 yaşındaki yıldız futbolcu, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmış, tamamen iyileşmesinin ardından düzenli forma giyebileceği bir takımda oynama ihtimali gündeme gelmişti.





