Ünlü pop şarkıcısı Hadise, 2023 yılına veda ederken sosyal medyada paylaştığı cüretkar fotoğraflarla adından söz ettirdi. Şarkıcı, göğsünün yarısını açığa çıkaran bir pozla takipçilerine yeni yıl mesajı verdi.

Olay

Bu sene özel yaşantısı ve konser performanslarıyla ilgi odağı olan Hadise, yılın sonlarında da magazin gündemini hareketlendirdi. Kendine has tarzıyla tanınan pop yıldızı, Instagram hesabından yayınladığı bir video ile geçtiğimiz yıla göz kırptı.

Hadise Konseri 96398

Tam 14,6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yapılan video paylaşımında Hadise, konser görüntüleri, ayna karşısında çektiği cesaret isteyen fotoğraflar ve yakınlarıyla olan özel anlarını bir araya getirdi. Gönderiye eklediği yazıda "Güldürdüğünle, ağlattığınla. Verdiğinle, aldığınla. Bye 2023" ifadeleriyle duygusal bir yıl sonu vedası yaptı.

Hadise'nin video içerisindeki göğsünü açarak vermiş olduğu poz, takipçilerinin büyük ilgisini çekti. Paylaşıma yapılan yorumlarda hayranları "Beklediğimiz post buydu" ve "Tavrına ve bakışına hayranım" gibi ifadelerle takdirlerini dile getirdiler. Bu paylaşım, şarkıcının hem yıl içinde yaşadıklarına veda ettiği hem de 2024'e merhaba dediği simgesel bir an olarak kaydedildi.

Gençlik ve Spor Bayramı! Gençlik ve Spor Bayramı!

İşte Hadise'nin videosundan kareler...

HadiseHadissse

Töbe

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN