AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Yurdunuseven, mesajında eğitim camiasının daima yanlarında olacaklarını vurgulayarak tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Öğretmenlerin kutsal bir görev üstlendiğini ve mesuliyetlerinin ağır olduğunu belirten Milletvekili Yurdunuseven, görevi başında şehit olan ve depremde hayatını kaybeden öğretmenleri de unutmayarak, emekli olan öğretmenlere sağlık ve uzun ömürler diledi.

DİNİN İLK EMRİ ‘’OKU’’

Kaza: 1 ağır yaralı! Kaza: 1 ağır yaralı!

Yurdunuseven, dinin ilk emrinin "oku" olmasından da bahsederek öğretmenlerin büyük bir özveriyle çocukların eğitimine önemli katkılar sağladığını ifade etti. Ülkenin geleceği olan gençlerin öğretmenlerin elinde şekilleneceğini söyleyen Milletvekili Yurdunuseven, öğretmenlerin büyük sorumluluğun bilincinde olduklarını ve görevlerini sevgiyle yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.

Eğitim camiasının her zaman destekçisi olarak görev yaptıklarını vurgulayan Yurdunuseven, hükümetin eğitime önem verdiğini ve bu bilinçle eğitim camiasının yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Öğretmenlerin, bilim ışığında üretme ve geliştirme konusunda önemli bir özveri gösterdiklerini belirten Milletvekili Yurdunuseven, güçlü Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasında öğretmenlerin ön saflarda yer alacağını ifade etti.

GELECEK NESİLLERİ HAZIRLIYORLAR

Son dönemde çocukların katledildiği ve savaşın hakim olduğu bir dünyada, öğretmenliğin cehaleti giderme ve toplumlara sevgi ve saygı aşılama gibi önemli bir rol üstlendiğini söyleyen Yurdunuseven, öğretmenlerin gelecek nesilleri hazırlayarak yarınlara taşıdıklarını belirtti. Mesajını duygu ve düşüncelerini aktaran Yurdunuseven, tüm fedakar ve cefakar öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. N\S

Editör: Nurbanu Soy