Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kütahya’nın Altıntaş İlçesi, Yolçatı Köyü ve ilimiz Fakıpaşa Mahallelerinden olmak üzere toplamda 3 aracın çalınması olayları ile ilgili aldıkları ihbarlar nedeniyle soruşturma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarını gerçekleştiren 3 şüpheli şahıs tespit edilerek kıskıvrak yakalandı.

15 BİN TL’YE SATTILAR

Şahısların geçtiğimiz günlerde Altıntaş İlçe Merkezinden çaldıkları aracı daha önceden tanıdıkları M.G., isimli şahsa 15 bin TL karşılığında sattığı ve yine aynı gün İlimiz Fakıpaşa Mahallesinden çaldıkları araç ile İhsaniye İlçesinde bir köye gittikleri, burada aracın arıza yapması nedeniyle bir İlkokulun yanına bırakarak kaçtılar.

TUTUKLANDILAR

Kaçan şahıslar son olarak Altıntaş İlçesi Yolçatı Köyüne gittikleri ve aracı çalarak tekrar Afyonkarahisar İl Merkezine geldiler. Emniyet ekipleri konuyla alaka yaptığı çalışmalarda çalınan araçlar bulunarak sahiplerine teslim edilirken gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Adliyeye sev edilen şüpheli M.G., savcılık tarafından serbest bırakılırken diğer 3 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi. HABER: BETÜL ÖZDEMİR

Editör: TE Bilisim