Akbank, kredi kartı başvurusu yapacak müşterilerine özel cazip bir kampanya duyurdu. 20 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkânı sunan kampanya, bankanın müşteri memnuniyetini artırmayı ve yeni müşteriler çekmeyi hedefliyor.

Kampanya, 4-30 Nisan 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil uygulaması üzerinden Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 30 Nisan’a kadar kartı onaylanan bireysel müşterilere yönelik fırsatlar kapılarını aralıyor. 

Emekliler 70 Bin TL ödemenin sahibi oluyor! Maaşınızı çekerken alabilirsiniz Emekliler 70 Bin TL ödemenin sahibi oluyor! Maaşınızı çekerken alabilirsiniz

20.000 TL’ye Kadar 3 Ay Vade ile Yüzde “0” Oranında Taksitli Avans Hakkı

Kampanya koşullarına göre, kredi kartı onaylanan müşteriler, 15 Mayıs 2024 tarihine kadar, maksimum 20 bin TL’ye kadar ve 3 ay vadeyle %0 faizli taksitli avans kullanma hakkına sahip olacaklar. Akbank’ın kredi kampanyası, üç ay içinde geri ödenecek şekilde tasarlanmıştır. Kampanyadan yararlanabilmek için müşterinin 4 Nisan 2024 tarihinden önce Axess, Wings veya Free kredi kartına sahip olmaması gerekiyor.

Akbank’ın kampanyası, resmî tatil ve hafta sonlarında yapılan kredi kartı başvurularının onaylanmasının, takip eden ilk iş gününde başlayacağı ve artı 2 iş günü içinde sonuçlanacağı şekilde tasarlanmıştır. Faizsiz kredi dışında diğer taksitli avans taleplerinde %4,42 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı uygulanmaktadır.

Akbank’ın kredi kampanyası, kısa vadeli finansal ihtiyaçlarını faizsiz kredi ile çözmek isteyen müşteriler için önemli bir fırsat sunuyor. Yine kampanya koşullarını dikkatlice incelemek ve banka ile ilgili diğer ücret ve masrafları öğrenmek, bilinçli bir karar vermek açısından önem arz ediyor

Kaynak: SEDA CAN