Kriket Türkiye Şampiyonası müsabakaları küçükler ve yıldızlar kategorisinde kız ve erkek takımların katılımıyla 11-16 Nisan tarihlerinde, Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakaları ise küçükler, gençler ve yıldızlar branşında 22-24 Mayıs tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek.

YARI FİNAL HEYECANI

Voleybol ve Basketbol branşlarında yarı final müsabakaları da Afyonkarahisar’da düzenlenecek. 3-6 Mayıs tarihleri arasında Voleybol yıldızlar yarı final müsabakaları, 18-21 Mayıs tarihleri arasında Basketbol küçükler yarı final karşılaşmaları düzenlenecek. Yarı final maçlarında başarılı olan takımlar Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

GRUP MÜSABAKALARI DA AFYON’DA YAPILACAK

Okul Sporları Grup müsabakaları; Tekvando gençler kategorisinde 376 sporcunun katılımı ile 8-10 Nisan tarihleri arasında, Atletizm küçükler müsabakası 9-10 Mayıs tarihleri arasında, futbol küçükler karşılaşması ise 27-29 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek. Grup müsabakalarında derece elde eden takım ve sporcular yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim