Bu bağlamda Sazak Mahallesine ziyaretler yapan Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, mahalle muhtarı Himmet Keskin ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Karaca Ailesini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, burada bulunan hasta vatandaşa acil şifalar dileyerek, kendisiyle sohbetlerde bulundular. Aile üyelerine hediyeler takdim eden Belediye Başkanı Çöl, hayırlı Ramazanlar dileyerek buradan ayırıldılar.

HASBİHALLERDE BULUNDU

Daha sonra iftar yemeği için Çelik Ailesinin evlerine misafir olan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar yemeğine katıldılar. Aileyle Ramazan ayına dair hasbihallerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, kendilerine nazik ev sahipliğinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl son olarak Muhtar Himmet Keskin’in evine geçerek burada mahalle sakinleri ve gençlerden oluşan grupla bir araya gelerek, kendileriyle çay eşliğinde sohbetlerde bulundular.Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Sazak Mahallesi Muhtarımıza ve sakinlerine teşekkür ederek, nice Ramazanlarda hep birlikte olmak dileğinde bulundular. HABER: BETÜL ÖZDEMİR

 

Editör: TE Bilisim