• DOLAR 32,30 %0.05
  • EURO 35,00 %0.46
  • ALTIN 2.446,79 %0.90
  • BİST100 10.173 %1.17
  • BITCOIN 61.622 %-2.09
  • ETHERIUM 2.883 %-2.52
10°

Bıçaklı Haberleri

bıçaklı haberleri ve güncel bıçaklı gelişmeleri, bıçaklı ile ilgili tüm video, bıçaklı fotoğrafları ve bıçaklı haberleri Afyon Haber Odak Gazetesi Afyonkarahisar Güncel Haberleri sitemizde


AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar'ın Dumlupınar yolunda Pazar günü meydana gelen olayda, Suriyeli şahıslar arasında bıçaklı kavga meydana geldiği belirtildi.

ASAYİŞ

Antalya Büyükşehir Belediyesine ait huzurevinde kalan kişinin, diğer huzurevi sakinlerine bıçakla saldırması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Erhan Sokak'ta bir araçta M.K. ile F.I. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Güncel

İki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. İşte detaylar..

Güncel

Fransa'nın başkenti Paris'te tren istasyonunda düzenlenen bıçaklı saldırıda 3 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kafede arkadaşlarıyla oturduğu esnada husumetlisinin bıçaklı saldırısına uğrayan genç yaralandı.

ASAYİŞ

İki grubun sokak ortasındaki kavgasında 2 kişi yaralandı. Bir kişinin tartıştığı gence ekmek bıçağı ile saldırması güvenlik kameralarına yansıdı. 

Güncel

Fatih Camisi İmamı Kurra Hafız Galip Usta ve cami cemaatinden bir kişi, namazdan sonra bir şüpheli tarafından bıçakla yaralandı.

Dünya

Güney Kore'de ana muhalefetteki Demokratik Parti'nin lideri Lee Jae-myung'un, Busan'da bir inşaat alanını ziyareti sırasında bıçaklı saldırıya uğradığı bildirildi.

ASAYİŞ

13 yaşındaki çocuk, tartıştığı çocuğu bıçakla ağır yaraladı.