• DOLAR 32,25 %-0.02
  • EURO 34,68 %-0.12
  • ALTIN 2.397,21 %-0.13
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 62.810 %-0.93
  • ETHERIUM 3.010 %-1.21
15°

Imamoğlu Haberleri

imamoğlu haberleri ve güncel imamoğlu gelişmeleri, imamoğlu ile ilgili tüm video, imamoğlu fotoğrafları ve imamoğlu haberleri Afyon Haber Odak Gazetesi Afyonkarahisar Güncel Haberleri sitemizde


Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla...

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Bayat ziyareti kapsamında İlçe Müftüsü Abdullah Aslan'ı sonra İlçe Müftüsü ile birlikte Bayat Kaymakamı Ahmet...

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Heyeti, Müdür Alaattin Yılmaz önderliğinde İl Müftüsü İmamoğlu'nu ziyaret etti.

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Sultandağı İlçesinde önce İlçe Müftüsü Saim Özbakır'ı ardından Sultandağı Kaymakam'ı Tunahan Nas'ı ziyaret etti.

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar İl Müftülüğüne Şube Müdürü olarak naklen atanan Salih Elmas görevine başladı.

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu hafızlar ile görüşerek onlara hayatlarında ve hafızlık yolunda aldıkları eğitimlerde başarılar diledi.  

Güncel

Emekli kamu yöneticileri, kayda değer bir buluşmayla İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'nu ziyarette bulundular.

Güncel

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) Afyonkarahisar İl Müdürü Samet Fidan’ı ziyaret etti.

Güncel

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Afyonkarahisar İl Defterdarı Mehmet Ar'ı ziyaret etti.

Güncel

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ’yi ziyaret etti.

Güncel

Afyonkarahisar İl Özel İdare Genel Sekreteri Osman Ziya Bilim, Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.