• DOLAR 32,26 %-0.01
  • EURO 34,69 %-0.11
  • ALTIN 2.398,20 %-0.09
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 62.149 %-1.97
  • ETHERIUM 2.983 %-2.11
15°

Milli Haberleri

milli haberleri ve güncel milli gelişmeleri, milli ile ilgili tüm video, milli fotoğrafları ve milli haberleri Afyon Haber Odak Gazetesi Afyonkarahisar Güncel Haberleri sitemizde


Güncel

Şırnak'ta İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Gazze'de çocuk olmak" konulu resim sergisi açıldı.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

SPOR

Milli atletler, Polonya'da düzenlenen Masterler Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 4 madalya elde etti.

Güncel

Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, sınıfında dünyanın en iyisi olan yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile yaptığı...

SPOR

Ampute Futbol Milli Takımı, Fransa'da düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi yoğun bir kamp dönemi geçirecek.

SPOR

Milli sporcuların da piste çıkacağı Dünya Kısa Kulvar Sürat Pateni Şampiyonası, 15-17 Mart tarihlerinde Hollanda'da düzenlenecek.

Güncel

Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen ADVENT Ağ Destekli Veri Entegre Savaş Yönetim Sistemi'nin ihraç edildiği ülkelere Katar eklenecek.

SPOR

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki (EURO 2025) rakipleri belli oldu.

Güncel

ASELSAN tarafından milli imkanlarla geliştirilen TOLUN Mühimmatı, Türkiye’de ilk kez, aynı anda yapılan dörtlü atışta hedeflerini tam isabetle vurdu.

Güncel

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, kaleme aldığı mektupla Ordu Yardımlaşma Kurumunun (OYAK) kuruluşunun 63'üncü yılını kutladı.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov ile bir araya geldi.

Güncel

Milli rallici Burcu Çetinkaya, Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Kadınlar Komisyonu başkanı oldu.

Güncel

Milli Görüş hareketinin kurucu lideri ve Türk siyasetinin "Erbakan Hoca"sı merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın vefatının üzerinden 13 yıl geçti.

Güncel

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası sezonunun Avustralya'daki ilk yarışını 5. sırada bitirdi.

Dünya

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar +87 kiloda Fatmagül Çevik, silkmede 131 kiloluk kaldırışıyla bronz madalya kazanırken, toplamda da 238...

SPOR

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Motul FIM Superbike Dünya Şampiyonası'na tur rekoruyla başlayacak.

Güncel

Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Nesrin Baş, kadınlar 72 kiloda altın madalya kazandı.

SPOR

Kırıkkaleli milli bocceciler Görkem Suluhan, Erdal Kantemir ve Oğuzhan Salar, yeni madalyalar kazanmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Güncel

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/PAJK'ın sözde sorumlularından "Sorhin Rojhilat" kod adlı Fatma Sakana'yı, Suriye'nin Kamışlı şehrinde düzenlediği nokta...

SPOR

Fransa'da düzenlenen Perche en Or yarışmasında mücadele eden milli atlet Ersu Şaşma, erkekler sırıkla atlamada 2. sırayı aldı.

SPOR

Türkiye şampiyonu Tekirdağlı yelkenciler Kutsal Güneş Kurnaz ve İlayda Şen, milli takımda yer alıp yeni başarılara imza atmayı hedefliyor.

Güncel

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası öncesinde 4 Haziran'da deplasmanda İtalya ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

SPOR

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Macaristan ve Avusturya ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü, İspanya'nın Atletico Madrid ekibinde forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün transfer görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini duyurdu.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

SPOR

Milli para atletlerin 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için kota yarışları şubat ayında başlayacak.

Güncel

Rusya'nın ülkesini işgali sonrası babası ile geldiği Edirne'de yüzmeye devam eden Ukraynalı Aleksia Yılmaz, Türk vatandaşı olup milli takımla olimpiyatlara...

SPOR

Milli tenisçi Ergi Kırkın, Katar'da düzenlenen M25 Doha Turnuvası'nda teklerde de şampiyon oldu.

SPOR

Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Göktuğ Ergin, "En büyük hayalim, hedefim takım halinde olimpiyat madalyası almayı başarmak. Türk okçuluğu olarak...

Güncel

Milli Savunma Bakanlığının Kara Kuvvetleri Komutanlığına sözleşmeli er alımı için başvurular başladı.