• DOLAR 32,22 %-0.11
  • EURO 34,93 %0.17
  • ALTIN 2.444,95 %0.51
  • BİST100 10.219 %-0.49
  • BITCOIN 61.135 %0.33
  • ETHERIUM 2.925 %0.83
11°

Resmi gazete Haberleri

resmi gazete haberleri ve güncel resmi gazete gelişmeleri, resmi gazete ile ilgili tüm video, resmi gazete fotoğrafları ve resmi gazete haberleri Afyon Haber Odak Gazetesi Afyonkarahisar Güncel Haberleri sitemizde


Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 2024 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar ve yönetmelikler hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi okuyun!

Güncel

Turist Rehberliği Meslek Kanunu ile Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Arı sütü, toz arı sütü, arı poleni, kurutulmuş arı poleni ve arı ekmeği, dışarıdan herhangi bir madde ilave edilmeden üretilecek.

Dünya

Türk mutfağı denilince akla gelen ilk lezzetlerden dönerin "geleneksel ürün adı" olarak tescil edilmesi için Türkiye tarafından Avrupa Birliği'ne (AB)...

Eğitim

Biruni Üniversitesi, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 66'sı öğretim üyesi, 11'i öğretim elamanı olmak üzere 77 akademik personel alacak.

Ekonomi

Ramazan Bayramı tatilinde Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacak.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan büyükelçi atamalarına ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atamalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

EMLAK / PERSONEL

İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı ilanını Resmi Gazete'de duyurdu.

Güncel

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkındaki kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Güncel

Koronavirüs salgını, savaşlar ve küresel piyasa dalgalanmaları gibi faktörler Türk halkını olumsuz etkilerken, satıcılar bu durumu fırsata çevirerek yüksek fiyatlarla...

Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü adına yükseköğretim kurumlarında okutulacak öğrencilere dair yönetmelik yürürlükten kaldırıldı.

Güncel

Emekli ikramiyelerini de içeren 3 bin liralık düzenleme, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Güncel

Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanvekilliğine Kadir Özkaya'nın yeniden seçilmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

"GençKart" ile sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanma imkanı sağlayan Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar…

Güncel

İstanbul’da yürütülecek olan kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında yeni yapılar için yardım verilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre...

Güncel

Bazı ülkelerin büyükelçilik atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Suudi Arabistan Büyükelçiliğine atandı.

Güncel

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’nın Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kurulu üyeliğine getirilmesine ilişkin atama kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Güncel

İlk sayısı 7 Şubat 1921'de yayımlanan Resmi Gazete, geçtiği gün bu yana 103 yıldır yasal yasal düzenleme ve kararlarını kamuya...

Güncel

Milyonlarca emekli vatandaş, ek zam farklarının ne zaman hesaplarına yatırılacağını merak ederken mühim bir güncelleme yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik...

Güncel

Türkiye'de limon suyu görünümlü ürünlerin satışı yasaklandı. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenlemeyle, gerçek limon suyu yerine geçmeye başvuran limon aromalı...

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Danıştay Genel Kurulunca 3 aday arasından gösterilen Danıştay Üyesi hemşerimiz Yılmaz Akçil, Anayasa Mahkemesi Üyeliğine, seçildi.

Güncel

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci...

Ekonomi

Programda yer alan 3 bin 799'u ana proje olmak üzere 12 bin 41 proje için yaklaşık 1 trilyon 7 milyar...

Ekonomi

Ticari ithalat maksadı dışında yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, cep telefonu gibi cihazlar için 2024 yılında tahsil edilecek bandrol bedellerinde...