Oyunda Hakan'ın Turabi'yi uyardığı ve aralarında kişisel bir gerilime yol açarak oyunun sekteye uğramasını sağladığını gözlemledik. İkili arasındaki gerginlik yüzünden oyun için atışı yarım kalan Seda ise sinirlerine hakim olamayarak çok sert ifadeler kullandı. Hakan ve Turabi arasında yaşanan anlaşmazlık sonucunda ise Acun Ilıcalı devreye girdi.

Gerginlikle dolu oyunda, Turabi'nin takım arkadaşı Gizem'e destek vermek istemesi ve Hakan'ın yana kaymaması üzerine tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu akranları tarafından ayrılmak zorunda kalan ikiliden sonra, oyunlarını tamamlayamayan Gizem ve Seda da durduruldu. Hakan ve Turabi arasındaki tartışmanın sürdüğü sırada diğer yarışmacılar olaya müdahale etmek için çaba sarf etti.

Zafer Sağlık Külliyesinde AFSÜ GençFest 2024 Coşkusu! Zafer Sağlık Külliyesinde AFSÜ GençFest 2024 Coşkusu!

Survivor'da Hakan ve Turabi kavga etti! Oyunu yarıda kesilen Seda küplere bindi

Atışlarını tamamlayamayan Seda, oyunun durdurulmasının ardından diğer yarışmacılara karşı çok sert sözler sarf etti. Türbanoğlu'nun oyun sırasında olabilecek herhangi bir hata karşısında kendisini sinirlendiren tavırlara karşı ağır sözlerle tepki göstererek tüm öfkeli enerjisini ortaya koydu.

Bunun üzerine Acun Ilıcalı, oyunun kesilmesiyle birlikte Hakan ve Turabi'yi fırçaladı. Yaşanan ihlaller hakkında yarışmacıları uyaran Ilıcalı, uygun olmayan tutumlar nedeniyle tansiyonun düşürülmesi gerektiğini ve tüm yarışmacılardan daha sorumlu davranmalarını istedi. Oyunun bitişinde yaşanan kargaşaya sinirlenen Ilıcalı'nın net ve sert uyarıları dikkat çekti.

Kaynak: BÜLTEN