İhsaniye Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Atatürk Parkı'nda düzenlenen anma programı, ilçe protokolü ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Programda milli birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıkarken, sinevizyon gösterileri, Kur'an-ı Kerim tilaveti, şiir dinletileri ve ilahi programıyla 15 Temmuz şehitleri rahmet ve minnetle anıldı. Etkinlik, gece yarısı okunan selaların ardından tutulan demokrasi nöbetiyle sona erdi.

ANMA PROGRAMINA YOĞUN KATILIM SAĞLANDI
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen programa İhsaniye Kaymakamı, İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilen programda, 15 Temmuz 2016 gecesinde milletin ortaya koyduğu demokrasi mücadelesi ve milli irade ruhu bir kez daha hatırlatıldı. Program boyunca yapılan konuşmalarda birlik, beraberlik ve vatan sevgisi mesajları verildi.

DEMOKRASİ NÖBETİYLE SONA ERDİ
Anma programı, sinevizyon gösterilerinin ardından öğrenciler tarafından okunan şiirler, İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahi grubunun dinletisiyle devam etti. Gece saat 00.15'te tüm yurtta olduğu gibi sela okunmasının ardından vatandaşlar demokrasi nöbeti tuttu. Programın sonunda, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitler rahmetle, kahraman gaziler ise minnetle anılırken, ülkenin birlik ve beraberliğinin korunması temennisinde bulunuldu.





