Pendik Dumlupınar Mahallesi'nde yaşanan bu gelişme, mahalle sakinlerini tedirgin etti. Çöp konteynerlerinde bulunan cansız beden parçaları üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, geniş çaplı bir araştırma başlattı.

SABAH SAATLERİNDE KABUS YAŞANDI

Sabah saatlerinde, bir vatandaş çöp atmak için konteynere yaklaştığında parçalara ayrılmış bir cesetle karşılaştı. Durumu hemen polise bildiren vatandaşın ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri güvenlik şeridi ile kapatılarak detaylı incelemeler başlatıldı.

CESET PARÇALARI ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI

Polis ekiplerinin yaptığı detaylı araştırmalar sonucunda, kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış erkek cesedinin iki farklı konteynerde bulunduğu tespit edildi. İlk bulgulara göre, cesedin bir erkeğe ait olduğu belirlenirken, parçalar incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"CESET ATMIŞLAR AŞAĞIYA, POLİSLER GELDİ"

Olay yerinde bulunan Salih Burma, "Bilmiyoruz tam olarak ne olduğunu. Markete gidiyordum, baktık kapıda polisler var, siviller var, ceset olduğunu söylediler. İki sokak arkada parçalanmış cesetleri çöpün içinde olduğunu söylüyor arkadaşlar. Şu anda onların incelemesini yapıyorlar" dedi. Cahit Atam ise, "Ceset atmışlar aşağıya, polisler geldi. Parçalanmışlar, atmışlar buraya. Şu anda parça parça arıyorlar, çöpleri arıyorlar" diye konuştu.

Kaynak: Gamze Koçak