Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'in kayınpederi Ali Haydar Hancıoğlu anısına, Korel Otel'de anlamlı bir mevlid programı gerçekleştirildi.
Afyonkarahisar’ın sevilen isimlerinden biri olan Ali Haydar Hancıoğlu’nun vefatı, ailesi ve yakın çevresi başta olmak üzere kentte büyük bir üzüntüye neden olmuştu. Merhumun ruhuna ithafen düzenlenen mevlid programında Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi.
PROGRAMA KATILIM YOĞUNDU
Korel Otel’de düzenlenen mevlid programına Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve eşi Burhan Selim Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Eski Valisi Mustafa Tutulmaz,Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ve eşi Feyza Serteser, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, Gazetemizin Kurucusu ve Başyazarı Mehmet Emin Güzbey ile çok sayıda İl Başkanı ve İş insanı katıldı.
Hancıoğlu ailesini bu anlamlı günde yalnız bırakmayan katılımcılar, başsağlığı dileklerini ileterek Hüsnü Serteser’e destek verdi.