Stadyumda coşkulu anlar! Stadyumda coşkulu anlar!

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak ve beraberindeki Şube Müdürleri Muhammet Arısoy ile Ali Yıldırım, Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında yer alan voleybol turnuvasında dereceye giren okullar Şehit Vural Şahin İlkokulu ile Çalışlar İlkokulu'nu ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, voleybol turnuvasında ilçede ikinci olan Şehit Vural Şahin İlkokulu ile üçüncülük elde eden Çalışlar İlkokulu'nun başarıları onurlandırıldı.

Mustafa Koçak, başarılı öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek, onlara hak ettikleri kupalarını takdim etti.

Ziyaretler esnasında, Koçak ve şube müdürleri okul yöneticileri ile bir araya gelerek okullardaki eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Yapılan toplantılarda okul yöneticileri ve öğretmenlerin görüşleri dinlenerek, eğitimdeki mevcut durum ve geleceğe dair önerileri değerlendirildi. Koçak, eğitimin temel amacının özgür düşünce yeteneğine sahip bireyler yetiştirmek olduğunu ve bunun için öğrencilerin bilgi ve becerilerle donatılması gerektiğini vurguladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü, ziyaretlerin sonunda okullarda yürütülen çalışmalar ve gösterilen başarılardan dolayı eğitim yöneticilerine ve öğretmenlere şükranlarını iletti ve onları teşvik eden bir konuşma yaptı.

Editör: Tuğba Özkan