İntihara teşebbüs ettiği öne sürülen ve bileklerini kestiği ifade edilen emlakçı Ali V.nin piyasaya 150 milyon TL civarında borcu olduğu iddia edilmiş, Ali V. nin alacaklılarını öteleyebilmek için intihar senaryosu içerisinde olduğu da bazı kişiler tarafından ortaya atılmıştı.

Burcu Başkan bile bile lades mi dedi? Burcu Başkan bile bile lades mi dedi?

Emlakçı Ali V. nin yoğun bakıma kaldırılmasıyla ilgili olarak bir başka iddiayı dile getiren bir başka ilgili de, ‘Ali V. hastaneye adli vaka olarak getirildi. Vücudunda kırıklar olduğu belirtildi. Bu iki şekilde olabilir. Birincisi ciddi bir trafik kazası, ikincisi de kavga olabilir’ dedi.

Odak muhabirleri de yaptıkları araştırmada Ali V. den alacaklı olan bazı kişiler ile görüştü. Bu kişilerde Ali V. nin uzun süredir maddi sıkıntı çektiğini ve borçlarını öteleyerek bugüne geldiğini, kendi duyumlarına göre Uşak’ta bazı alacaklılar tarafından darp edilerek gözdağı verilmek istendiğini duyduklarını söylediler.

Öte yandan Uşak Emniyet ve Cumhuriyet Savcılığınca adli soruşturma başlatıldığı öğrenildi. ÖZEL HABER//ODAK HABER MERKEZİ

Editör: Fadime Özkaran