Diyanet Gençlik Merkezi'nde Kurslar Başladı Diyanet Gençlik Merkezi'nde Kurslar Başladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İscehisar Meslek Yüksekokulunda (MYO) devir teslim töreni düzenlendi. Törene, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir katıldı. Mühendislik Fakültesi Genel Jeoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, müdürlük görevini İscehisar MYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdul Vahap Korkmaz’a devretti.

İscehisar MYO’da devir teslim töreni!

Emeklere Teşekkür ve Yeni Göreve Başarı Dileği

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Çağlar Özkaymak’a bugüne kadar yaptığı değerli çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Özdemir, yeni müdür Doç. Dr. Abdul Vahap Korkmaz’a da görevinde başarılar diledi. Konuşmasında Özdemir, “İscehisar Meslek Yüksekokulu oturmuş bir çalışma düzenine sahip ve işlerini düzenli şekilde yürütüyor. Bu görev değişimi bir bayrak yarışı. Yeni müdürümüzün bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyor ve bundan sonraki dönemde kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Törenin Sonu

Devir teslim töreni, plaket ve çiçek takdimi ve ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Törene katılanlar, yeni müdüre başarı dileklerinde bulunarak, geçmiş dönemde görev yapan müdüre de teşekkürlerini sundular.

Kaynak: MURAT EMRE