UYGUR DAVET EDİLMEDİ

Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Burcu Köksal başkanlık koltuğuna oturduğu günden itibaren Belediye bünyesinde köklü bir değişikliğe gitmişti. ODAK’ın edindiği bilgilere göre ise Başkan Köksal sadece Belediye bünyesinde değişikliğe gitmiyor. Başkan Köksal geçtiğimiz günler içerisinde ilimizde görev yapan Mahalle Muhtarlarıyla AFBEL Otel’de Başkan Yardımcıları Ömer Yıldız ve Erkan Uysal ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıya Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur ise davet edilmedi.

İstifa Et (1)

Araçta patlama: 1 ağır yaralı Araçta patlama: 1 ağır yaralı

KÖKSAL RANDEVU VERMEDİ

Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan günlerdir randevu alamadığı iddia edilen Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur’un AFBEL Otel’de gerçekleşen toplantısı öncesi CHP’li bir ilçe başkanıyla birlikte Başkan Köksal ile görüştüğü bilgisine ODAK ulaştı. Yaklaşık 15 dakika süren bu toplantıda Başkan Köksal’ın Dernek Başkanı Uygur’dan istifasını istediği öğrenildi. Uygur ise bir yıl daha görev süresi olduğunu beyan ederek bu talebi kabul etmedi. Başkan Köksal’ın Muhtarlar Dernek Başkanlığı görevine ise Mecidiye Mahallesi Muhtarı Deniz Özcan’ı istediği öğrenildi.

Başkan Köksal’ın Karaman İş Merkezi 3. Katta bulunan mülkiyeti belediyeye ait Dernek binasının boşaltılmasını istediği öğrenildi.

İstifa Et (2)İstifa Et (3)

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ