Gerçekleşen ziyarette, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun'un yanı sıra İYİ Parti milletvekilleri de yer aldı.

Tasarruf Genelgesi Resmi Gazete'de Yayımlandı Tasarruf Genelgesi Resmi Gazete'de Yayımlandı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Anıtkabir'e Aslanlı Yol'dan yürüyerek geldi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çiçek bıraktı. Ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve Anıtkabir merdivenlerinde heyetle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

438260600 743055394679399 5514300833427807687 N

Gerçekleşen ziyaretin detayları, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı. Olgun, "Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu, milletvekillerimiz, Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerimizle birlikte Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedî istirahatgâhı Anıtkabir'deyiz. Atamızın manevi huzurunda Cumhuriyetimizden aldığımız ilhamla; İYİ Parti olarak ülkemize, milletimize en iyi hizmetleri sunmanın sözünü verdik. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve özlemle anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN