Eskişehir’de gece saatlerinde Fevziçakmak Mahallesi’nde devriye görevini sürdüren Motorize Yunus Timleri, şüphe üzerine durdurmak istediği bir aracın ikaza uymayarak kaçması üzerine takibe başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından durdurulan aracın sürücüsünün O.K. isimli şahıs olduğu ve ehliyetsiz şekilde trafiğe çıktığı belirlendi.

Ekipler, sürücüye dur ihtarına uymamak, ehliyetsiz araç kullanmak, tehlikeli ve saygısızca araç kullanmak ile çeşitli diğer trafik ihlallerinden toplam 79 bin 761 TL idari ceza uyguladı.
ŞASİ VE PLAKA BİRBİRİYLE TUTMADI
Araç üzerinde yapılan incelemede, şasi numarası ile plaka bilgisinin uyuşmadığı tespit edildi. Bu nedenle sürücü hakkında evrakta sahtecilik suçundan da işlem başlatıldı. Söz konusu araç, polis ekiplerince trafikten men edilerek otoparka çekildi.




