Kaymakam Aslan, emniyet ve jandarma personelleriyle birlikte şehitlerin kıymetli anneleri ile kahraman gazilerin fedakâr eşlerini evlerinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde, hem duygusal anlar yaşandı hem de vefa örneği sergilendi. Kaymakam Aslan, yaptığı konuşmalarda annelerin toplumun temel direği olduğunu vurgulayarak, şehit ailelerinin ve gazilerin milletin gönlünde her zaman özel bir yere sahip olduğunu ifade etti.
Sinanpaşa Kaymakamlığı, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Anne sevgisinin ve duasının eksik olmadığı bir toplumun her zaman güçlü ve dimdik ayakta kalacağı inancıyla, bu güzel ve özel günde tüm annelerimizin ve yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyoruz.”