Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un basın toplantısına katıldı. 31 Mart yerel seçimlerini değerlendiren Kahveci, seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasetin kızıştığını, siyasi partilerin söylemlerinin ve yaptıklarının netleştiği bir sürecin içinde olunduğunu vurguladı.

Başkan Kahveci 19 Mayıs mesajı! Başkan Kahveci 19 Mayıs mesajı!

FİKRİ, DÜŞÜNCESİ AYNI OLAN BİR PARTİYİZ

Kahveci, Özgür Özel ile Burcu Köksal arasında yaşanan DEM polemiğine gönderme yaparak, ‘’Görüyoruz ki bazı partilerde genel başkanı ayrı, adayı ayrı, milletvekilleri ayrı bir tutum içerisindeler. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak, çaycısından, yönetimine, adaylarımızdan genel başkanımıza kadar fikri, düşüncesi aynı olan bir partiyiz. Partimizde her hangi bir adayla veya partideki her hangi birisi ile fikir ayrımının olacağı bir eylem olamaz. Milliyetçi Hareket Partisi’nde en alttan en üstüne genel başkanından farklı düşünemez’’ dedi.

BİZ TEREDDÜT İÇERİSİNDEYİZ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal arasında yaşanan DEM polemiğine değinen Kahveci, ‘’CHP’nin genel başkanımı doğruyu söylüyor yoksa CHP’nin belediye başkan adayımı doğru söylüyor biz tereddüt içerisindeyiz. Ancak bizler biliyoruz ki, siyasi partilerin genel başkanları ne söylerse bizler ona bakarız. Çünkü alt tarafta hareket eden adaylar, ilçe başkanları, il başkanları, genel başkanlarının hareket ettiği yöne doğru ilerler’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: NURBANU SOY