Köksal'a ziyaretlerinde CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, CHP Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya gibi isimler eşlik etti. Köksal, "Belediye Başkanı olduğumda esnafımızla ve vatandaşlarımızla birlikte Afyonkarahisar'ı yöneteceğiz. Bu şehir gelişecekse esnafıyla gelişecek." ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ve esnaf tarafından aldığı olumlu tepkilerin kendisini gururlandırdığını belirten Köksal, belediye başkanı olması durumunda şehrin sorunlarını çözmek için tüm gerekli temasları kuracağını ve şehri hak ettiği konuma getireceğini ifade etti. Köksal, "Bu şehir artık günü kurtarmaya odaklanmış yöneticilerden arınacak." dedi.

Esnaf ve halk ziyaretlerinin yanı sıra kahvehanede de vatandaşlarla buluşan Köksal, başkan seçilmesi durumunda herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir başkan olacağını vurgulayarak, "Çay içmenin bile lüks olduğu şu dönemde kahvehanelerdeki herkese kucak açacağız." mesajını verdi. Ayrıca, mevcut belediye anlayışının aksine iktidarın vatandaşların olacağını ve söz sahibinin esnaf ve hemşehriler olacağını dile getirdi.

Kaynak: Duygu Özger