Muğla'da Elektrik Kesintisi! Muğla'da Elektrik Kesintisi!

Afyonkarahisar’ın hızla büyüdüğüne ve günden güne kazandığı değerine değindi. “Kimse kusura bakmayacak hepinizi toplasak bir Afyon dahi etmiyorsunuz” diyen Özteke, Afyonkarahisar’ın yükselen potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. “Şu bizim Afyonlular geçtiğimiz haftadan bu yana ayarımı bozdular” diyerek yazısına başlayan Özteke, geçtiğimiz yıl düzenlenen Dünya Motokros MXGP şampiyonasını hayranlıkla izlediğini aktardı. Motokros’un yalnızca bir motor yarışı olmadığını söyleyen Özteke, “Türkiye’nin her yerinden hatta dünyanın pek çok ülkesinden yerli yabancı on binlerce insanın motor yarışlarından, müzik festivallerine kadar farklı etkinlikleri izlemesidir” dedi.  

“İĞNE ATSAN YERE DÜŞMÜYORDU”

Bu yıl düzenlenen Motokros’ta Türkiye’nin dört bir yanından karavanı ile gelen vatandaşlar sadece Afyonkarahisar’ın değil tüm Dünya’nın dikkatini çektiğini vurgulayan Özteke,  “Afyon’da sadece yarış alanlarında değil şehir merkezinde iğne atsan yere düşmüyordu. Bir iki gençle konuşmuştum. Afyon’da yaşamayan ama Afyonlu gençler bile bu yarışları bahane edip analarının babalarının memleketlerine geliyordu. Yarış heyecanı kadar Afyon ekonomisi tanıtımı patlamıştı”

MOTORSPORLARI ŞEHRİ AFYON

10 Ekim 2022’de yazdığı yazısı ile Afyonkarahisar’da 2016 yılında başlayan ‘Motokros Pisti’ projesi ‘İstanbul Speed Park’ benzeri bir yatırımla genişletildiğini vurgulayarak, Afyonkarahisar’ın Motorsporları Şehri ünvanına sahip olacağına değinmişti.

Konya’ya ömrünü verdiğini söyleyen Özteke, “77’den bu yana Konya için şunu yaptık. Ya da şuna vesile olduk demenin bir anlamı yok kardeşim. Biz bunları bir aferin için ya da bir davet için yapmadık ki. İnandığımız için yaptık. Ve hala yapmak için mücadele ediyoruz. Hatta resmen savaşıyoruz. Eğitiminden sporuna, sağlığından tarımına şehir adına Erol Taş oluyoruz. Ama kimse kusura bakmayacak hepinizi toplasak bir Afyon dahi etmiyorsunuz” ifadelerini kullandı. >>HABER: NURBANU SOY

 

 

 

#odakgazetesi #afyonkarahisar #güncel #MXGP #motokros #konya #uğur #özteke #motor #festival #gündem #mehmetzeybek

Editör: TE Bilisim