4 ilde yüzde 20 indirimle arsa satışı! Milli Emlak ucuz fiyata elinden çıkarıyor! 4 ilde yüzde 20 indirimle arsa satışı! Milli Emlak ucuz fiyata elinden çıkarıyor!

Mahkeme kararıyla Malatya/Yeşilyurt Hıroğlu Mahallesi'nde 1.236 metrekare arsa satılacağı duyuruldu. İşte detaylar…

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/26 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri: Malatya İl, Yeşilyurt İlçe, Hıroğlu Mahalle, 411 Ada, 9 Parsel, Yeliyurt ilçe Belediyesi imar planı içerisinde her türlü at ve üst yapı hizmetlerinden azami ölçüde faydalanabilecek durumdadır. Ana taşınmaz kendi içerisindeeğimli bir topoğrafik yapıya sahip, dikdörtgene yakıngeometrik şekli olan bir parseldir. Taşınmaz üzerinde ekonomik değeri olan muhtelif ağaç muhtesatlarıbulunmaktadır.

Yüzölçümü: 1.236,71 metrekare

İmar Durumu: Var, İnşaat tarzı Revizyon İmar Planı çalışması devam etmekte olup 1/1000 ölçekli Ölçekli İmar Uygulama planı içerisinde ayrık nizam 3 kat (A-3) TAKS:0,25 KAKS:0,75 konut alanında kalmaktadır

Kıymeti: 996.868,00 TL

Daha fazla bilgi almak için ilan.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: ilan.gov.tr