Başkan Kahveci, “Milliyetçi, Ülkücü fikriyata sahip kişilerin partisi, temsilcisi bellidir. Hariçten gazel okuyanları tanımıyoruz. Milliyetçi, Ülkücü Hareket'in Afyonkarahisar'da temsilcisi de bellidir. Ülkücüleri ancak ülkücüler temsil eder” dedi.

SAMİMİYETSİZ VE TUTARSIZDIR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Kahveci açıklamasında şunları söyledi: "Afyonkarahisar Belediye Meclisi Toplantısı’nda bir belediye meclis üyesi haddini aşan bir konuşma yapmıştır. Kendini Ülkücü olarak tanımlaması ve bu kimlikle siyaset yapmaya çalışması tamamen samimiyetsiz ve tutarsızdır. Ülkücü Hareket'in değerleri, kişisel çıkarlar için kullanılacak değerler değildir. Geçmişte teşkilatlarda bir bardak çay içen kendisini Ülkücü sanıyor.”

ASLA MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ

Emirdağlılar Belçikalıların damak tadını değiştirdi! Emirdağlılar Belçikalıların damak tadını değiştirdi!

Kahveci, “Milliyetçi Hareket Partisi dışında Ülkücülükten bahseden bir meclis üyesinin açıklamaları Milliyetçi, Ülkücü Hareket'i asla temsil etmez. 55 yıllık Ülkücü kimliğinden bahseden kişi, hangi partide siyaset yapmaktadır? Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nde yapılan bu konuşma Ülkücü kimliği, siyasi menfaatler uğruna bir kalkan olarak kullanmak kimsenin haddi değildir. Kendi şahsı adına Ülkücülük yapabilir ama bizi temsil etme yetkisine sahip değildir. Ülkücü Hareket'in adını kullanarak siyaset yapmak isteyenlere asla müsamaha göstermeyeceğiz" dedi.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN