İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, bir mesaj yayımlayarak vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Hemşireler Günü kutlandı! Hemşireler Günü kutlandı!

H S O B A Y R A M M E S A J I

Milletvekili Olgun, bayramların sevdiklerle bir araya gelerek birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmenin önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. Mesajında şunları ifade etti:

“Sevgi ve Saygıyla Dolu Bir Bayram Diliyorum”

“İslam’ın önemli günlerinden biri olan Ramazan Bayramı’nı bir kez daha coşkuyla kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar, sevdiklerimizle bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemize olanak sağlar. Bu özel gün vesilesiyle sevdiklerimize olan sevgimizi ve saygımızı en içten duygularla ifade etmeliyiz. Birbirimize destek olmalı, dayanışma ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Tüm milletimizin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.”

Kaynak: FATMA SEDA CAN