Bu kapsamda, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ve parti yöneticileri ile birlikte ilçe ve beldelerdeki Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışını gerçekleştiriyorlar.

Taytak'ın, "Ayırmadan ayrışmadan canla başla" sloganıyla gerçekleştirdiği Afyonkarahisar ziyaretleri, vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Miting havasında geçen ziyaretlere katılan vatandaşlar, Milliyetçi Hareket Partisi'nin adaylarını destekleyeceklerini belirtiyorlar.

Taytak: "Tüm İlçe ve Beldelerde Belediyelere Talibiz"
Ziyaretlerinde sevgi ve ilgiyle karşılanan Milletvekili Taytak, halka hitaben yaptığı konuşmalarda, ilçe ve beldelerdeki belediyelere talip olduklarını belirtiyor. Taytak, geçmiş dönemde yapılan hizmetleri vurgulayarak, ilçe ve beldelerde çözüm bekleyen konuları çözüme kavuşturduklarını ifade ediyor. Ayrıca, belediye başkan adaylarıyla birlikte hayal ettikleri projeleri gerçekleştirmek için gece gündüz çalışacaklarını vurguluyor.

Kaza: 1 ağır yaralı! Kaza: 1 ağır yaralı!

Taytak: "Başkan Adaylarımızın Sözleri Bizim Sözümüzdür"
Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediye başkan adaylarının verdiği sözlerin kendilerini bağladığını ve desteklediklerini belirtiyor. Partisinin 17 belediyesinde yapılan hizmetleri ve başkanların vizyon projelerini takdirle değerlendiriyor.

Kahveci: "Başkan Adaylarımızın Yanında Vekilimiz Var"
MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, ilçe ve beldelerdeki seçim koordinasyon merkezlerinin açılışlarında gördükleri ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade ediyor. Kahveci, partisinin Afyonkarahisar'daki belediyelerinde yapılan hizmetleri ve adayların vaat ettikleri projeleri desteklediklerini belirtiyor. Seçim koordinasyon merkezlerinin açılışları dualar eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Duygu Özger