Kendi evine sahip olmanın hayalini kuranlara müjdeli haber geldi. Milli Emlak cazip fiyatlarla arsa satışı yaparak millete neşe yaşatmaya devam ediyor. Bu kez Kütahya Gediz’de uygun fiyata arsa satışları öne çıktı. Size 20.000 TL gibi düşük bir fiyata arsa sahibi olma imkanı sunuluyor.

Uygun fiyatlarla arazi satın alabilmek, ekonomik sıkıntı yaşayan insanlara büyük bir rahatlama sağlayacaktır. Özellikle son dönemlerde ev almayı düşünenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat.

Milli Emlak Bedavaya Tapu Sahibi Yapiyor Birikmis 20 Bin T Lsi Olan Arsayi Kapacak 640X331

MİLLİ EMLAK’TAN UYGUN FİYATA ARSA SATIŞI

Yeni sahibi ise 3 Temmuz’da saat 11.10’da Kütahya’da yapılacak arazi ihalesinde belirlenecek. Milli Emlak’ın sponsorluğunda düzenlenen açık artırmalarda en yüksek teklifi veren, mülkün sahibi oluyor. Mülk satın alacak kadar şanslı olanlar, yeni mülkleri için beş yıl emlak vergisi veya KDV ödemek zorunda kalmayacak. Daha fazla bilgiye Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Devlet Emlak Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinden veya milliemlak.gov.tr ​​adresinden ulaşılabilir.

Milli Emlak Bedavaya Tapu Sahibi Yapiyor Birikmis 20 Bin Tlsi Olan Arsayi Kapacak 92608

İhale Bilgisi Detaylar

Tahmin Edilen İhale Bedeli: 20.000,00 TL

İş Bankası tüm müşterilerine bildirdi! Böylesi ilk kez oluyor! İş Bankası tüm müşterilerine bildirdi! Böylesi ilk kez oluyor!

Teminat Bedeli: 4.000,00 TL

Uygun Yüzölçümü: 106,70 m²

İhale Tarihi: 03/07/2024

İhale Saati: 11:10

İhale Yeri: Kütahya / Gediz

Kaynak: GAMZE KOÇAK