Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen Milli Gençlik Derneği İl Temsilciliği açılışına, YENİDEN Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Günay, Çakır Salar Belediye Başkanı Halil Aygün, Serbest Uluslararası İnsani Yardımlaşma Derneği Başkanı Tufan Yaşık, Acar Arama Kurtarma İl Başkanı Fatih Durmuş, Milli Gençlik Derneği Genel Başkanı Ahmet Özustan,  Milli Gençlik Derneği Afyonkarahisar İl Başkanı Mustafa Okay, Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Teşkilat Başkanı Ali Seyyar ve birçok STK temsilcisi katıldı.

Başkan Erhan "Ya Bendensin Ya Düşmansın" Başkan Erhan "Ya Bendensin Ya Düşmansın"

Açılışta, Genel Başkan Ahmet Özustan’ın yanı sıra diğer katılımcılar da kurdele kesimiyle il temsilciliğini resmen açtı. Kurdele kesiminin ardından program Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

ŞUUR SAHİBİ BİR NESİL YETİŞİYOR

Konuşmaların ardından Genel Başkan Özustan, Necmettin Erbakan'ın izinden gidilerek gençlere bu vizyon doğrultusunda yol gösterileceğini belirtti. Genel Başkan Özustan, özellikle gençlerin, başta üniversite ve lise öğrencileri olmak üzere, derneği ikinci evleri gibi göreceklerini ifade etti.

Sözlerine devam eden Genel Başkan Özustan şuur sahibi bir gençliğin yetişmesinin Afyonkarahisar için büyük bir adım olduğu vurgulandı. Genel Başkan Özustan Özustan, "Cihatsız İslam olmayacaktır ve siyonizmin gerçeği gençlerimize doğru bir şekilde anlatılacaktır," diyerek, dünya imtihanlarından başarılı bir şekilde geçebilmek için gençlerin doğru bir şekilde eğitim alması gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: FEYZA ÖZAY TOPUZ